01


Sama pravi, da glasbe ne obožuje, glasba je njena droga

 

02


Vse se je začelo, ko se je oče vrnil iz Nemčije in je s seboj zame prinesel majhen plastični kasetofon s kablom na katerem je bil pritrjen mali mikrofon. Mislim, da je bil rumene in roza barve, nekako ti dve barvi se mi pleteta po glavi ko pomislim na ta kasetofon. S tem mojim novim kasetnikom in mikrofonom sem bojda hodila okrog hiše, pela in v mikrofon vzklikala: Jaz pa imam nov radioooo, poslušajte meeee, zapojte z menoj! Počutila sem se tako pomembno, ko sem slišala svoj glas preko radia. Da sem se še bolj poveličala, sem stopila na kup peska na sosednji parceli, kjer so zidali hišo in to je bil moj oder. Mislim, da sem bila stara okrog 5 let.

03


Možnosti, da bi pridobila glasbeno izobrazbo v nadaljevanju ni bilo, saj razmere v moji družini v času mojega odraščanja niso bile lahke. A to me ni odvrnilo od moje otroške želje, da postanem pevka.


info@toprecords.eu


+386 (0)31 331 005

 

04


Da sem začela ustvarjati svoje avtorske pesmi, video izdelke, se udeleževati resničnostnih showov, dobro delnih koncertov, intervjujev in nastopati na velikih odrih sem prehodila trnovo pot. A pripravljena sem prehoditi še 100x toliko, če je potrebno, samo da živim svoje sanje in poslanstvo, ki ga čutim od malega. Želim razveseljevati ljudi vseh narodnosti, peti v več jezikih, obiskati različne kraje in z mojimi pesmimi nudit ljudem uteho, srečo in jim dati vedeti, da niso sami ter jih motivirati, da tudi sami sledijo svojim sanjam.


 

Pošljite sporočilo